hej här var det dött

Hej allesammans!

Hur har ni det i gråslasket? Jag har just fått reda på att min statistiktenta gick riktigt bra - jag fick till och med vg på den vilket jag inte alls trodde skulle kunna ske. Jag trodde jag skulle få ge mig med ett g, men jag fick högsta betyg istället och det känns jättebra då detta är ett ämne jag har haft skitsvårt med.

Och så har man fått antagningsbeskedet från studera.nu. Är det någon mer än jag som har gått och väntat på det i evigheter? Jag kom in på det mesta men jag blev struken från de kurser Emy och jag pratade om att läsa tillsammans bara för att jag hade för många poäng. Det känns inte helt okej, men jag får vara glad om jag träffar Emy mer än vad jag gör nu i alla fall :D

Angående kapitlet har jag faktiskt ingen aning om hur det går. Men jag vet att Emy skriver när hon känner att det fungerar och ja, jag vill inte tjata på henne eller pressa henne på något sätt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Jag hittade din blogg under kategorin Litteratur och misstänker därför att du har någon form av intresse för ämnet. Jag försöker att bygga upp min vision om en "bloggbok", vars idé ursprungligen kommer från morgonprogrammet Vakna med the Voice och deras smsbok. Verkar det intressant? Jag vill gärna ha din åsikt om det verkar vara någonting att satsa på. Tacksam för svar!

2009-12-21 @ 16:59:21
URL: http://enboktillsammans.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0