fortsatt positivt


Det slutade på lite mer än nio sidor igår.
Det känns bra att ha kommit igång ordentligt med kapitlet och jag har en bra synopsis som förhoppningsvis kommer hjälpa mig genom resterande avsnitt. Jag skickade det jag skrivit till Emy igår och jag fick bra respons från henne så jag hoppas att det inte är värdelöst i alla fall :)

Jag hoppas att det fortsätter rulla på så här. Jag ska vara i skolan hela dagen så vi får se om jag hinner skriva mer idag, men jag ska i alla fall försöka. Jag tycker ju om Max, trots allt.

Kram
Emilie

VändningIdag, när jag mötte upp Emy, beklagade jag mig för att jag har noll i inspiration för kommande kapitel. Jag pratade om att jag inte fick ned ett ord på papper och att jag inte visste hur jag skulle få kapitlet att fungera. Jag har ett arbete pågående just nu som tar min tid, men det skrivs med en annan kurskamrat så jag har inte fullt ansvar för den biten.

Men så öppnade jag dokumentet och synade det jag skrivit.

Och vet ni?

Nu är kapitlet snart 7 sidor långt och jag har tänkt att fortsätta en stund till! :)

En liten update

Både Emilie och jag har massor i skolan just nu, såvitt jag vet. Själv sitter jag och tragglar hemtenta för brinnande livet, haha. Förhoppningsvis hinner jag träffa Emilie något innan jag åker bort från mina föräldrar senare i veckan som kommer!

Hoppas ni har haft en trevlig påsk allihop! :)

Skrivkramp

Hej allesammans!

Jag har ju lämnat in min uppsats, fått bra betyg ("lysande sociologisk analys") och slängts in i en annan delkurs där jag ska skriva ett arbete på 6000 ord. Men nog om skolpratet.

Jag har skrivkramp! Jag vet exakt vad jag ska skriva, men jag kan bara inte. Jag har försökt flera kvällar och nätter i rad nu, men jag får inte till känslan och situationerna. Jag ska försöka ikväll igen, som alla kvällar, men vi får se hur jag lyckas med det här.


/ Emilie

Hej från mig med!


Åh, jag ser att Emy och jag har haft samma tankegångar gällande uppdateringen här! :) Jag hade tänkt slinka in och ge er lite information gällande kommande kapitel. I fredags gick jag alltså upp med min d-uppsats (magisteruppsats) och har ett par få kompletteringar jag ska göra innan den är riktigt färdig. Därefter kommer jag "bara" läsa 100 % och då, om cirkus en och en halv vecka, kommer jag vara igång med kapitlet igen!

Hur tycker ni att det låter?


// Emilie

Hundra år sedan sist

Nu har vi inte uppdaterat bloggen på jättelänge - sorry about that! Det finns inte så mycket att uppdatera för tillfället. Tack snälla för alla fina kommentarer på det senaste kapitlet! Jag har precis suttit och läst igenom dem en gång till. Det är alltid lika kul att få höra vad ni tycker och tänker. :)


Jag tänkte bara uppdatera lite och tala om att jag och Emilie ska ses på fredag, om allt blir som vi tänkt. Det blir kul!

RSS 2.0