NYA HEMSIDAN!

Nu ligger vi uppe på http://www.jaddas.se/ och kommer finnas där i framtiden! Den här bloggen kommer att lösenordsskyddas så småningom, eftersom vi också kommer blogga på jaddas.se.


På nya hemsidan kan ni följa oss med både RSS-feed och Bloglovin. Bra skit!

GRATTIS!

Idag fyller min fina vän Emilie år, så nu tycker jag att vi allihopa säger GRATTIS till henne!
bilden är från Emilies blogg, som finns här

Uppdatering låg

Hej alla fina!

Jag tänkte bara uppdatera och säga att det står lite still med kapitlet just nu men det handlar om att jag har en tenta på fredag jag inte får missa. Jag hoppas att ni överlever! :) Nu i helgen har jag haft släkten hemma hos mig då jag fyller år i morgon ochså fick vi ett lite oroväckande besked igår så det har varit fullt upp precis hela tiden.

Hoppas ni har det så fint som möjligt i sommarvärmen!

kram
Emilie

checkat av

Hej Allesammans!

Igår när Emy var hemma hos mig beslutade vi en sak som vi funderat och velat länge över. Vi har velat komprimera allt vårt skrivande till en och samma plats och därför gjorde vi slag i saken och köpte ett eget domännamn igår. Sidan är inte uppe as we speak, men den kommer komma upp inom en snar framtid. Vi har hjälp från Emys vän Caroline och förmodligen kommer allting gå suveränt.

Anledningen till detta är att vi vill ha blogg, gästbok och kapitel på samma plats. Vi får se hur det blir med bloglovinprenumeranter, om vi på något sätt kan exportera dem eller om vi måste börja om från scratch igen. Vi hoppas ju naturligtvis att ni är lika glada för vårt beslut och vi hoppas att ni följer med oss till jaddas.se!

Nu finns vi på twitter!

Hejsan allesammans! Kapitlet går framåt (skrevs fyra sidor igår) och Emy och jag har inte dött i hettan som tagit över Norrköping - än. Snart kanske :P Nä men det vi ville informera om är att vi numera finns på twitter också :D

Det är vi som är Bastimilian - jag vet, hur awkward är inte det? Jaddas och Bax var redan taget och det gillade vi inte riktigt :O

Emy på besök

Emy kommer förbi hos mig idag efter att hon varit hos tandläkaren. Det har inte blivit mycket mer på kapitlet sedan hon läste för jag har haft fullt upp med att få klart ett arbete. Men i helgen ska jag få lite gjort :) Jag kommer åka hem till mina föräldrar i helgen eftersom min mamma fyller år och vi ska fira henne och jag ska få lite frisk luft i mig (som inte innefattar avgaser från trehundramiljonerbilarochbussar).

Ska ni göra något speciellt i helgen? :) Jag har lovat mamma att hjälpa till i trädgården :P

RSS 2.0