Ett smakprov

Ett superkort smakprov. There will be more tomorrow!


Suckande scrollade han upp och ner längs googlesökningens resultat, helt planlöst. Han ville åtminstone se ut som att han faktiskt gjorde något och inte redan hade gjort alla läxor som gick att göra. Morsans knack på dörren kom som en överraskning. De hade knappt pratat sedan Max dumpat honom och Bastian fått härdsmälta, än mindre hade hon satt en fot i hans rum som såg förjävligt ut, eftersom städerskan inte var välkommen in där. Någon gång i veckan brukade han sparka ut en hög med tvätt utanför dörren och låta den ligga där tills någon kom och tog bort den. Nu smet hon in utan ett ord och slätade till hans täcke innan hon satte sig på sängkanten.

Hon hörde inte hemma där. Inte bland Maxhårstråna som han inte ens erkände för sig själv att han tröstade sig med att linda runt fingrarna på om kvällarna. Inte bland misstänksamma fläckar på täcket som inte bara var orsakade av honom, och definitivt inte av alla minnen som han ena sekunden skulle kunna offra Hampe för att slippa, och i nästa klamrade sig fast vid i desperation.


Kommentarer
Postat av: sunny

åh nu längtar jag ännu mer till kapitlet :D

2010-01-18 @ 08:53:43
Postat av: Erica

Åh!

Det här är sjukt efterlängtat!<3

2010-01-18 @ 15:42:34
URL: http://dansikonfettiregn.blogg.se/
Postat av: Mary

gud, jag dör av längtan! hoppas ni båda mår bra och att tentor och annat inte tar död på er :) stora kramar till er båda för att ni skriver en sån otroligt megasupergummibra berättelse! ^^

2010-03-08 @ 22:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0