Gällande kommande kapitelJag vill bara säga att jag ber på mina bara knän efter er förståelse för vad som komma skall. Det har hänt en grej som gör att kapitlet inte kommer vara högsta prioritet de närmsta månaderna. Jag ska bara försöka andas normalt och få jorden att gå runt innan jag tar itu med Max och Bastians problem.

Kommentarer
Postat av: KAJSA.

Jag tror att jag talar för alla när jag säger att vi förstår och accepterar och är så fruktansvärt tacksamma över att du över huvud taget tänker på oss när du uppenbarligen har annat att tänka på. Lycka till med vad det än är som har hänt, du är fantastisk (det är ni båda!) och misslyckas du med att få jorden att gå runt står vi här och kan hjälpa till att snurra.

2011-02-17 @ 22:06:36
URL: http://atasteofarmageddon.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag kan säga att jag både förstår och inte förstår..Det har hänt saker för mig också som gjort att jag inte velat skriva, men jag tycker det är en fristad där man kan tänka bort det andra..

2011-02-19 @ 11:24:14
Postat av: Natalia

Jag väntade i ett och ett halvt år. Jag kan vänta lika lång tid om det frambringar lika stor gäldje som förra kapitlet. Vissa saker är värda att vänta på.Ta det, lugnt, om du inte får iordning på allt så kommer du kanske inte orka skriva något mer och då får vi aldrig läsa om Max och Bastian igen!

2011-02-19 @ 20:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0