Emy jag saknar dig

Jösses. Jag började skolan i måndags förra veckan, och om två veckor har jag världens fetaste hemtenta som jag inte fattar ett skit av, men i vilket fall som helst, jag har inte tänkt att sitta och sura över att jag inte klarar tentan när jag inte har gjort den än.

JAG SAKNAR EMY SÅ OTROLIGT FÖRJÄVLIGT MYCKET.
Är det fånigt eller? Jag saknar att få de där "Ska vi luncha på donken?" smsen och våra oändliga strövtåg efter snygga skor, eller fula skor, skrattattacker efter att ha sett någonting som ja, väcker vår humor. Våra långa fikor. Våra diskussioner om Max och Basse. Allt bara.

Jag hoppas att det kommer gå bra i skolan för dig och att vi pratar varje dag och att allt kommer fungera. Jag vet att jag låter desperat och manisk och jag vet inte vad, men jag känner mig så himla ensam här i stan utan dig.

And I'm back

Hej på er!
Nu har jag äntligen (efter sisådär en hundra "om och men" fått igång mitt internet här i korridoren. Först hade jag inga inloggningsuppgifter, även fast de ska vara hemskickade i början av augusti, så jag gick upp till högskolans reception och blev hänvisad till hus 18 där ekonomerna skulle ha studieadministratörer. Väl där hittade jag inte rätt först (för jag trodde att jag skulle till expeditionen, men det skulle jag ju uppenbarligen inte, eftersom den var stängd). När jag sedan väl hade fattat att det var studieadministratörerna jag skulle till, så var alla på möte och var inte tillbaka förrän vid 12. Klockan var då ungefär 10.
  Jätteroligt. Inte.
  Sedan gick jag upp till skolan igen vid halv ett och hittade tillslut en jättetrevlig studieadministratör som gav mig mina inloggningsuppgifter. Tyvärr gick det inte alls lika bra när jag skulle försöka få igång internet, för det gick inte. Så då fick jag gå till receptionen igen, där de hade IT-administratörer och fick hjälp av en jättetrevlig kille som heter Emil. Han ändrade lite inställningar på min dator och jag kom ut på internet där i receptionen.
  Sen kom jag hem, och inte kom jag ut på internet. Lite frustrerad blev jag då, kan jag ju säga.
  Då pratade jag med min fastighetsvärd som sa att de kunde ju ta hit någon och kolla om det fungerade som det skulle, men om det gjorde det så skulle jag få betala. Tjena, liksom. No way.
  Han tipsade mig om att testa med någon grannes och se om det fungerade bättre, så det gjorde jag. Min granne hade jobbat som programmerare och inne i hans rum fick han igång internet skitbra och visade hur jag skulle göra.
  Fungerade det i mitt rum, då? NEJ.
  Min kära granne kom in i mitt rum och testade där, men fick inte heller igång det, även fast han hade fått det inne på sitt rum.
  Det blev ännu en tripp till receptionen där jag fick prata med Emil igen. Tydligen hade något pucko som bott där innan mig, antagligen gjort något som man inte ska göra, för internet var blockerat i mitt rum. Emil tog bort alla blockeringar och NU fungerar det ÄNTLIGEN som det ska.

Helt galet. Jag hatar internet lite just nu.

Några sidor mitt i natten

Nu har jag suttit och skrivit tre sidor i alla fall, såhär mitt i natten. Det känns som att det är den enda tiden jag har över.
  På torsdag flyttar jag ner till skåne för att börja plugga och jag vet inte helt säkert när jag får tillgång till internet. Jag kommer meddela Emilie, så att hon kan hålla er uppdaterade på kapitlets status, men det går framåt people!
  Det är bara sjukt svårt att hinna skriva, när man ska packa ner halva sin tillvaro i en massa lådor och flytta till ett ställe där man känner en person och ska dela korridor med tio andra som man inte ens visste existerade. Läskigt!

Hoppas ni har det bra, och nu ska jag sova, trött som jag är.

Godnatt med er!

Basse på stan

När Emy och jag var på stan hittade vi Basse i en affär! Det klickade direkt och vi smälta långsamt bort efter att ha sett hans colgateleende! Jag fick till och med ta kort på honom, till och med tillåtelse att lägga ut det på bloggen. TRUMVIRVEL MINA DAMER OCH HERRAR.

BASTIAN REENSTIERNA.

Skolångest?

Är det någon mer än jag som är skräckslagen inför skolan nästa vecka? Ingenting verkar fungera för mig. Jag har kommit in på en kurs i kriminologi, men det visade sig att jag måste åka till skövde för att få godkänt i den vilket inte fungerar för min del. Jag kan ju ha hemtenta eller gud vet vad när jag måste vara i skövde, och det fungerar ju inte alls! Usch. Men jag har ringt och pratat med csn och jag har pratat med min kursansvarige till sociologi 2, och jag har ringt till blekinge tekniska högskola om socialrätten och jag håller på att gå i tusen bitar för det bara går runt i huvudet på mig.

Dessutom har jag fått för högt blodtryck och det oroar mig sjukt mycket - jag är tjugo år gammal, jag ska inte ha för högt. Men stressen jag upplevt i skolan, min morfars död, allt, har lett till det här. Jag måste ta det lungt, för annars kan det gå riktigt illa för mig. Uscha.

Hoppas ni inte har samma skolångest som jag har just nu.

Kaos

Hejhej!

Idag åker jag hem till mamma och pappa, och imårrn är morfars begravning. Jag ber om ursäkt, precis som Emy innan mig, för att jag inte varit så aktiv här, eller någon annanstans. Jag har behövt lite tid till att tänka, och jobbat grymt mycket. Jag kom inte in på det jag tänkt gå på i höst, men kom in på en distanskurs i kriminologi och har en garanterad plats på sociologi 2.

Mycket har hänt i mitt liv på bara ett par veckor, och jag har gett er alldeles för lite respons till alla era underbara kommentarer. Men jag lovar att det ska bli ändring på det! Bara ni orkar vänta, som så många andra gånger, kommer allt få ett svar.

Tack för att ni finns!

Livstecken från mig

Hej på er!
  Hemskt ledsen för att jag inte har hört av mig på sååå länge och 90% av er undrar (såklart) hur det går med nästa kapitel. All of your questions will be answered!

I fredags träffade jag Emilie hela dagen och hade sjukt trevlig. Hon är verkligen min bästa vän. :) Världens finaste människa. Jag fick superfina presenter av henne, eftersom jag fyllde år för några dagar sedan. Tack. <3
  Jag jobbar som ett as, hela tiden. Kommer hem helt sönderstressad och halvt panikslagen, haha. I tre timmar efter att jag har kommit hem, så kan jag inte lugna ner mig. Det är helt galet. :P

Angående kapitlet så går det framåt! Jag har en del sidor i datorn och några till på papper. Igår hittade jag också början av kapitel 15 som saknas i kapitlet, och jag tänkte lägga upp det snart, så att ni själva kan se vad som faktiskt hände efter att Max kutade ifrån Basse i ren panik.
  När kapitlet är färdigt, vet jag inte, ibland kan jag skriva flera sidor på en dag och sedan kan det gå dagar utan att ett ord koommer fram. Tyvärr är det så det fungerar, tror jag. Jag jobbar på det, anyways!

Jag ska också jobba på en nyare layout till vårt JÄDDAS-dokument så att vi får ordning på hela grejen.Är det någon som vill ha en frågestund eller liknande, om ni undrar över saker? I så fall fixar vi det.

PUSS på er. <3

RSS 2.0